Nieuws & acties

Nieuwbouw magazijn Vlaardingen vordert gestaag

11 dagen geleden

De bouw van het nieuwe magazijn van Royal Steensma in Vlaardingen vordert gestaag. 

Lees meer

Royal Steensma neemt Bak Speciaal over

28 dagen geleden

Royal Steensma neemt Bak Speciaal in Nijkerk over. Bak Speciaal is producent en leverancier van grondstoffen voor speciale broodsoorten, zoals biologisch, desem- en speltbrood. Bij de firma werken 12 medewerkers. Zij blijven in dienst. De overname past in de ambitie van Royal Steensma. Het bedrijf wil groeien in afzet van grondstoffen voor brood. Het accent van de firma ligt nu vooral op banket.

 

Lees meer

Jarig Royal Steensma pakt uit op Bakkersvak

1 maand geleden

Royal Steensma viert in 2019 het 180-jarig bestaan. Die mijlpaal deelt de producent van bakkerijgrondstoffen met haar klanten op Bakkersvak, de nationale vakbeurs voor de bakkerijbranche die plaatsvindt van 10 tot en met 12 maart in Gorinchem.

Lees meer

Column: Gijs Kuijntjes - Actieradius uitbreiden

1 maand geleden

Nee, ik wil u niet vermoeien met allerhande dogma’s waar u al dagelijks mee om de oren wordt geslagen in de zoveelste nieuwsbrief, mailing of post op Facebook of Instagram.

Lees meer

Royal Steensma bouwt nieuw op drie vestigingen

1 maand geleden

Royal Steensma  viert in 2019 het 180-jarig bestaan en doet dat door letterlijk en figuurlijk flink aan de weg te timmeren. Momenteel wordt er namelijk op alle drie de vestigingen van de producent van bakkerijgrondstoffen nieuw gebouwd. 

Lees meer

FIA ‘scoort’ goed op Nieuwjaarsreceptie Vlaardingen

2 maanden geleden

De inwoners van de gemeente Vlaardingen zijn erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond de Food Innovation Academy (FIA). Dat bleek tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Vlaardingen die op zaterdag 5 januari plaatsvond op het stadhuis.

Lees meer

Oliebollen van Royal Steensma voor ‘onze jongens’

2 maanden geleden

Piloten van de vliegbasis Leeuwarden die Oud & Nieuw vierden in Jordanië vanwege een maandenlange, internationale missie, konden het Oudejaar uitluiden met een typisch Hollandse lekkernij: de oliebol.

Lees meer

Update bouw FIA: de deuren gaan ‘open’

3 maanden geleden

De toegangsdeuren van de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen worden deze week geplaatst. Dat laat uitvoerder Jan-Pieter de Vreugd van aannemer Mourik Bouw weten. Hoewel de officiële opening van het gebouw nog even op zich laat wachten, is het plaatsen van de toegangsdeuren toch weer een kleine mijlpaal. Zo krijgt de FIA steeds meer smoel.

Lees meer

Uitzendbureau Het Ambacht haakt aan bij FIA

3 maanden geleden

Uitzendbureau Het Ambacht uit Nieuw Amsterdam wil als zakelijk dienstverlener graag aanhaken bij de Food Innovation Academy. Dat laat eigenaar Gert-Jan ten Napel weten na diverse gesprekken en een bezoek aan het in aanbouw zijnde FIA-pand. “We zien absoluut mogelijkheden. En we roepen andere partijen op ook de opties te gaan onderzoeken. Ik ben écht onder de indruk van dit zeer vooruitstrevende initiatief. Een schitterend voorbeeld van dat samenwerken loont.”

Lees meer

Sluitingsdata wegens onderhoud

3 maanden geleden

Met de feestdagen in het vooruitzicht, breekt de periode aan die voor Royal Steensma het meest geschikt is om noodzakelijk onderhoud te plegen. Dat betekent dat de productie op alle locaties  - Leeuwarden, Franeker en Vlaardingen - tijdelijk wordt stilgelegd. Om onze klanten toch zo goed mogelijk te kunnen bedienen, houden we rekening met de gebruikelijk afname in deze periode. Mocht dat dit jaar anders zijn, dan horen we dat graag.

Lees meer