Nieuws & acties

Royal Steensma neemt Bak Speciaal over

10 uren geleden

Royal Steensma neemt Bak Speciaal in Nijkerk over. Bak Speciaal is producent en leverancier van grondstoffen voor speciale broodsoorten, zoals biologisch, desem- en speltbrood. Bij de firma werken 12 medewerkers. Zij blijven in dienst. De overname past in de ambitie van Royal Steensma. Het bedrijf wil groeien in afzet van grondstoffen voor brood. Het accent van de firma ligt nu vooral op banket.

 

Lees meer

Column: Gijs Kuijntjes - Actieradius uitbreiden

12 dagen geleden

Nee, ik wil u niet vermoeien met allerhande dogma’s waar u al dagelijks mee om de oren wordt geslagen in de zoveelste nieuwsbrief, mailing of post op Facebook of Instagram.

Lees meer

Royal Steensma bouwt nieuw op drie vestigingen

17 dagen geleden

Royal Steensma  viert in 2019 het 180-jarig bestaan en doet dat door letterlijk en figuurlijk flink aan de weg te timmeren. Momenteel wordt er namelijk op alle drie de vestigingen van de producent van bakkerijgrondstoffen nieuw gebouwd. 

Lees meer

FIA ‘scoort’ goed op Nieuwjaarsreceptie Vlaardingen

1 maand geleden

De inwoners van de gemeente Vlaardingen zijn erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond de Food Innovation Academy (FIA). Dat bleek tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Vlaardingen die op zaterdag 5 januari plaatsvond op het stadhuis.

Lees meer

Oliebollen van Royal Steensma voor ‘onze jongens’

1 maand geleden

Piloten van de vliegbasis Leeuwarden die Oud & Nieuw vierden in Jordanië vanwege een maandenlange, internationale missie, konden het Oudejaar uitluiden met een typisch Hollandse lekkernij: de oliebol.

Lees meer

Update bouw FIA: de deuren gaan ‘open’

2 maanden geleden

De toegangsdeuren van de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen worden deze week geplaatst. Dat laat uitvoerder Jan-Pieter de Vreugd van aannemer Mourik Bouw weten. Hoewel de officiële opening van het gebouw nog even op zich laat wachten, is het plaatsen van de toegangsdeuren toch weer een kleine mijlpaal. Zo krijgt de FIA steeds meer smoel.

Lees meer

Uitzendbureau Het Ambacht haakt aan bij FIA

2 maanden geleden

Uitzendbureau Het Ambacht uit Nieuw Amsterdam wil als zakelijk dienstverlener graag aanhaken bij de Food Innovation Academy. Dat laat eigenaar Gert-Jan ten Napel weten na diverse gesprekken en een bezoek aan het in aanbouw zijnde FIA-pand. “We zien absoluut mogelijkheden. En we roepen andere partijen op ook de opties te gaan onderzoeken. Ik ben écht onder de indruk van dit zeer vooruitstrevende initiatief. Een schitterend voorbeeld van dat samenwerken loont.”

Lees meer

Sluitingsdata wegens onderhoud

2 maanden geleden

Met de feestdagen in het vooruitzicht, breekt de periode aan die voor Royal Steensma het meest geschikt is om noodzakelijk onderhoud te plegen. Dat betekent dat de productie op alle locaties  - Leeuwarden, Franeker en Vlaardingen - tijdelijk wordt stilgelegd. Om onze klanten toch zo goed mogelijk te kunnen bedienen, houden we rekening met de gebruikelijk afname in deze periode. Mocht dat dit jaar anders zijn, dan horen we dat graag.

Lees meer

Food Innovation Academy: Studeren en ondernemen in een dynamische omgeving

2 maanden geleden

De bouw van de Food Innovation Academy aan de Industrieweg in Vlaardingen vordert gestaag. Niet alleen nadert het moderne pand zijn voltooiing, ook melden zich steeds meer ondernemers die betrokken willen zijn bij het hightech kennis- en innovatiecentrum. En ook toekomstige studenten tonen interesse: tien jongeren gaan binnenkort een dagje proefstuderen.

Lees meer

Royal Steensma partner in verkiezing lekkerste oranjekoek van Fryslân

5 maanden geleden

Welke bakker bakt de lekkerste oranjekoek van Fryslân en volgt Roel Boonstra uit De Knipe op? Consumenten mogen deze zomer opnieuw antwoord geven op die vraag door hún favoriete bakker te nomineren voor de lekkerste oranjekoek-verkiezing. 

Lees meer